| Forum
|
|
#1 |
|
GriMedya
![]() |
BİLGİ : Kredi kartı zip güncellendi detaylar.
Güncelleme : 16.12.2009 kredi_karti v.1.0.1 ------------------------------------------------------------------------ * [Yeni] Güncelleme bildirim sistemi eklendi * [Genel] Fonksiyon kütüphanesindeki kritik hata giderildi. ( kurulumdan sonra tpl hatası ) * [Müşteri-Ürünler] Taksit tablosu göster/gizle aktive edildi. * [Müşteri-Ürünler] İndrim yapılan ürünler için fiyat sorunu düzeltildi. * [Müşteri-Ürünler] Kdv dahil / hariç taksit tablosu sorunu çözüldü * [Müşteri-Ürünler,Kasa] Explorer 6 tablo kayma problemi düzeltildi. Cs-cart için geliştirdiğimiz v2 sanal poslar kullanıma hazır hale geldi. Nasıl Kurulum Yapacaksınız ? 1 - kredi_karti.zip dosyasını indirip bilgisayarınıza açın 2 - zip dosyası içerisinden çıkan kredi_karti klasörünü ( ismini ve içeriğini değiştirmeden) mağazanızda addons klasörüne ftp programı yardımı ile yükleyin. Yukarıdaki işlemler tamamladıktan sonra mağazanızda kullanmak istediğiniz bankanın ( veya bankaların ) sanal pos dosyasını indirip .zip dosyasının içerisinden çıkan işlemci dosyayı mağazanız içerisnde bulunan /addons/kredi_karti/payments/ klasörünün içerisine ftp programı yardımı ile yükleyin. Dosya yükleme işlemlerini tamamladıktan sonra mağazanızın yönetim paneline giriş yapıp Yönetim (Administration) -> Eklentiler ( addons ) bölümünden "GriMedya Ödeme Sistemleri" modülünü install edin. Tebrikler. Kurulum işlemi tamamlandı. Kurulum tamamlandıktan sonra yüklemiş olduğunuz kredi kartı modülü otomatikman Yönetim (Administration) ->Ödeme Metodları (Payment methods) kısmına eklenecektir. Değiştir (Edit) linkine tıklayıp banka ayarlarınızı yapabilirsiniz. Modül ile alakalı sorularınız için msn : aykut@grimedya.com adresini ekleyebiirsiniz. Şu an itibari ile Modülün desteklediği Bankalar: - Ak Bank - Anadolu Bank - Bank Asya - Finans Bank - Fortis - Garanti Bankası - Halk Bank - İş Bankası - TEB ( Türkiye Ekonomi Bankası) Kısa süre içerisinde eklenmesi planlanan bankalar: - Yapı Kredi - Vakıfbank - Türkiye Finans Katılım Bankası Kısa süre içerisinde eklenmesi planlanan ek özellikler: - BIN Tanımlama sistemi aktive edilecek - 3DSecure Destekleyen tüm bankalar için 3Dsecure eklentisi yapılacak - Ödeme sayfasına Sanal Klavye yapılacak. - Puan sorgulama ve puanlı alışveriş eklenecek. Bilgi : Modül Deneme sürümü olup tüm fonksiyonları çalışmaktadır. Deneme sürümü olması sebebi ile ödeme alma işlemi devredışı bırakılmıştır. Burada yayınlanan modülleri art niyetli arkadaşlar firmalara lisanslı diye satıyormuş o sebeple bu alandan ilgili modüller kaldırıldı. MSN : aykut@grimedya.com Telefon : 0 212 864 0980 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Öncelikle tebriklerimi sunarım güzel bir uğraş ve çaba sarfetmişsin.
Fakat ben kuramadım bunu addonlardan eklentiyi kurdum dediğin gibi ödeme yöntemlerinde ilgili link gelmiş fakat düzenleme yapamadım. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
GriMedya
![]() |
hangi bankayı kullanacaksan onu indireceksin
onuda yükleyeceksin |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Öncelikle Grimedya ya Teşekkürler güzel gelişmeler oluyor . deneme yaptım güzel çalışıyor fakat dizayn sorunu ( banka logosu geniş ve ufak tefek sorunlar ) , taksitler sorunlu . ödemede taksit sayısı kısmında taksit sayısına bastınız taksit sayısı kararını değiştirdiniz başka bir taksit sayısına bastınız ilavede ödemede aynı kalıyor yenileme yapmıyor . tekrar tek çekim basarsanız veya sayfa yenileme yaparsanız . son bastığınız taksite ( doğusu oluyor ) . Tabiki geliştirilecek sonuçta demo . Bekliyoruz gelişmeleri .
Saygılar . |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
GriMedya
![]() |
Alıntı:
İyi Çalışmalar Aykut ARDIÇ |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
![]() |
Merhaba,
tarif ettiğiniz gibi yükleme yaptım ama hem çalıştıramadım hemde yükledikten sonra seo bozuldu. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
GriMedya
![]() |
Alıntı:
İyi Çalışmalar Aykut ARDIÇ |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
GriMedya
![]() |
bu gün kendi bilgisayarımda yaptığım testlerde 1 TL sorunu çıkmadı anlayamadım.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|