| Forum
|
|
#1 |
|
Member
|
CS-Cart 2.0 Türkçe Dil Paketi olan varmı arkadaslar.varsa paylaşabilirlermi?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
GriMedya
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Valla Çevirebildiğim kadarını Çevirdim ve Ekliyorum.Eğer import ederken ederken sorun çıkarsa uyarın yeniden yükliym..Üzerinde değişiklik yaptım belki bozukluk olabilir.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Cs-Cart 2.0 Arkadaslar Çevirebildiğim kadarını Çevirdim.Yani Büyük bir alan Türkçedir.
Rar Dosyasını Şifreledim Nie yaptım bilmiyorum Rar Pas: www.benaygroup.com Cs-Cart Üzerinden Para Kazananlar varsa kusura bakmasınlar.Ben bildiğim kadarını paylaşmayı seviyorum.Sorun olursa linki kaldıraabilirsiniz. Konu mcossie tarafından (01.06.2009 Saat 20:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
GriMedya
![]() |
Alıntı:
Her türlü içeriği rahatlıkla paylaşabilirsiniz yeni forumda eski kurallar yok. Maksimum seviyede paylaşım için hazırlandı formumuz. Sadece başkaları tarafından hazırlanan ticari olan kodlar ve modülleri ilgili kişilerden satın alıp burdan paylaşım yapamazsınız. Sonra ilgili kişilerin -Benim kodlarımı burdan neden yayınlıyorsunuz tarzındaki diyalogları ile uğraşmak istemiyoruz. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Member
![]() |
Alıntı:
Konu lm317 tarafından (03.06.2009 Saat 13:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
![]() |
dosyayı göremiyoruz?nerdedir acaba?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
önceki mesajda
language_variables_general_05302009.rar bu vardı.Bak dedin die tekrar uplad ettim bunda bi kaç yer daha Türkçe oldu Konu mcossie tarafından (05.06.2009 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cs-Cart Uzmanı
|
Karakter seti utf-8 olduğundan import edince herhangi bir sorunla karşılaşmıyacaksınız. Sadece admin panelindeki fomları çevirmiyor, onuda kendinize göre burdan /admin.php?dispatch=site_layout.design_mode
düzenleyebilirsiniz, Sayfa bulunamadığı zaman yönlendirme kodları yazılmıştır, oralara kendi site adresinizi yazınız... Konu soldierly tarafından (26.06.2009 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
![]() |
bunu import edince lower limit diyor ne yapmak lazım
![]() |
|