| Forum
|
|
#41 |
|
Junior Member
![]() |
Selam arkadaşlar ben dosyaları indirdim.
Languages bölümünden yani dil ekledim kodu: TR adı: Türkçe Sonra import data bölümünden "Qty discounts" bölümünden Languageyi Türkçe seçtim. CSV delimiter: Semicolon ve local a bastım 27haziran2009.csv adlı dosyayı seçip Import dedim fakat sağ üstte şöyle kırmızı kare içinde bir yazı çıktı: Error: Your import file MUST have the following fields: Product code, Price, Lower limit Ve bu yazıya benzer ortada bir yazı yazıyor: Below is a list of the fields that your data file can contain. The highlighted fields are mandatory. If you are importing data with special symbols (commas, semicolons etc.) please be sure to have the fields quoted. Product code Price Lower limit User group Neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum Yardım ederseniz çok sevinirim Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Junior Member
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
GriMedya
![]() |
arkadaşlar dil değişenlerini ürünlere yüklemeye çalışıyorsunuz ondan bu hatayı alıyorsunuz
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Junior Member
![]() |
bi arkadaşımız " tırnakları kaldırmış yüklemiş olmuş şimdi bende ole yaptım
oldu devam ediyoruz eğer başka bir yolu varsa yardım edin 3500 satır hepsinin tırnaklarını sliyoruz ![]() ![]() : |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Junior Member
![]() |
baştaki tırnakları silince tr oldu herkease teşekkur ederim arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Junior Member
![]() |
hangi tırnakları sildiniz yokmu su tr leştirmeyi resimli anlatıcak arkadaş ?
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Junior Member
![]() |
Alıntı:
Dil dosyasındaki bazı eksikleride ekleyerek son halini buraya yüklüyorum. Ama halen eksikler var. |
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Junior Member
![]() |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Junior Member
![]() |
Dil dosyasında biraz daha çevirme yapıldı. %20 den fazla olduğunu umuyorum şu an.
Ayrıca şehirler de alınmıştı bu forumdan onu da ekledim pakete. umarım işe yarar. Geliştirdikçe bunu forumda yayınlayacağım. iyi çalışmalar.. |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Junior Member
![]() |
cs-cart-eklentileri - Project Hosting on Google Code
Adresinde eğer tembellik yapmazsam yazacağım POS, modüller v.s yayınlayacağım. Tümüyle açık kaynak kod mantığında olacak ![]() Tabii dil dosyasının da adam olması lazım ![]() Kötü niyetli kullananlar var diye kapatmayacağım ![]() iyi çalışmalar... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|