Geri git   Cs-Cart Türkiye Destek Forum > CS-Cart Türkiye > Talepler

Seçenekler Translate Stil
Alt 25.01.2010, 22:04   #1
Junior Member

nusyam is on a distinguished road
Smile hergün stok güncelleme nasıl yapabilirim

merhaba benim marketim var ve her gün satış yapılmaktadır. bütün ürünleri siteye ekliyicem bir kereliğine ondan sonra her gün sadece stok adet lerini girmek istiyorum çünkü marketimde de satış yapılıyor o yüzden stok ta kalmayan ürün olur bu yuzden sitede stok olamayan ürün çıkmasın istiyorum sadece hergun cvs formatında veya ona benzer bir şekilde nasıl sadece stok adetlerini girebilirim bilgi verebilirmisin....
nusyam isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 26.01.2010, 11:33   #2
Junior Member

Bertan İlhan is on a distinguished road

Alıntı:
nusyam´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba benim marketim var ve her gün satış yapılmaktadır. bütün ürünleri siteye ekliyicem bir kereliğine ondan sonra her gün sadece stok adet lerini girmek istiyorum çünkü marketimde de satış yapılıyor o yüzden stok ta kalmayan ürün olur bu yuzden sitede stok olamayan ürün çıkmasın istiyorum sadece hergun cvs formatında veya ona benzer bir şekilde nasıl sadece stok adetlerini girebilirim bilgi verebilirmisin....
Merhaba

Barkot Makinası Kullanıyorsanız barkot makinası ile CVS çıktısı alıp Cs Cart sistemine yükleyebilirsiniz.

Barkot Makinasına ek bir yazlım yükletip bunu Cs Cart ile uyumlu hale getirmeniz gerekmektedir. (Barkot Makinasının TR servisini ararsanız ücretsiz olarak yardımcı olabilirler)

Buna Ek olarak böyle bir sisitem istiyorsanız ya buna özel eleman tutucaksınız veya çok para verip sistem yazdırıcaksınız.

Bertan İlhan
Bertan İlhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 26.01.2010, 23:01   #3
Junior Member

nusyam is on a distinguished road
Smile

konuya ilginizden dolayı teşekkur ederim benim market sistemim var program stokları tümünü cvs veya exel tüm farmatlarda stokları çıkartabiliyor oğrenmek istediğim cvs dosyasını siteye nasıl import edeceğim
örnek mesela stoklarımı çıkartığım zaman exel veya diğer formatlarda şoyle oluyor

BARKOD ÜRÜN ADI BİRİM ALIŞ FİYATI SATIŞ FİYATI
8694596854745 ÜLKER ALBENİ 40 GR. ADET 0.35 0.60

STOK MİKTARI

129 ADET
YANİ ANLAYACAĞINIZ PROGRAM HERTURLU STOK KARTLARINI EXEL VEYA BENERİ DOSYA OLARAK ÇIKARTABİLİYOR BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM BUNLARI SİTEYE NASIL İMPORT EDECEĞİM YANİ MESELA BURDA BİRİM VAR MESELA BİRİMLER BENDE KİLO , ADET VB. SİTEDE ARADIM BULAMADIM VEYA ALIŞ FİYATI VEYA SATIŞ FİYATINI SİTEYE YUKLERKEN HANGİ ALANLARA GÖRE SECECEĞİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
nusyam isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil