| Forum
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
merhaba benim marketim var ve her gün satış yapılmaktadır. bütün ürünleri siteye ekliyicem bir kereliğine ondan sonra her gün sadece stok adet lerini girmek istiyorum çünkü marketimde de satış yapılıyor o yüzden stok ta kalmayan ürün olur bu yuzden sitede stok olamayan ürün çıkmasın istiyorum sadece hergun cvs formatında veya ona benzer bir şekilde nasıl sadece stok adetlerini girebilirim bilgi verebilirmisin....
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Junior Member
![]() |
Alıntı:
Barkot Makinası Kullanıyorsanız barkot makinası ile CVS çıktısı alıp Cs Cart sistemine yükleyebilirsiniz. Barkot Makinasına ek bir yazlım yükletip bunu Cs Cart ile uyumlu hale getirmeniz gerekmektedir. (Barkot Makinasının TR servisini ararsanız ücretsiz olarak yardımcı olabilirler) Buna Ek olarak böyle bir sisitem istiyorsanız ya buna özel eleman tutucaksınız veya çok para verip sistem yazdırıcaksınız. Bertan İlhan |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
konuya ilginizden dolayı teşekkur ederim benim market sistemim var program stokları tümünü cvs veya exel tüm farmatlarda stokları çıkartabiliyor oğrenmek istediğim cvs dosyasını siteye nasıl import edeceğim
örnek mesela stoklarımı çıkartığım zaman exel veya diğer formatlarda şoyle oluyor BARKOD ÜRÜN ADI BİRİM ALIŞ FİYATI SATIŞ FİYATI 8694596854745 ÜLKER ALBENİ 40 GR. ADET 0.35 0.60 STOK MİKTARI 129 ADET YANİ ANLAYACAĞINIZ PROGRAM HERTURLU STOK KARTLARINI EXEL VEYA BENERİ DOSYA OLARAK ÇIKARTABİLİYOR BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM BUNLARI SİTEYE NASIL İMPORT EDECEĞİM YANİ MESELA BURDA BİRİM VAR MESELA BİRİMLER BENDE KİLO , ADET VB. SİTEDE ARADIM BULAMADIM VEYA ALIŞ FİYATI VEYA SATIŞ FİYATINI SİTEYE YUKLERKEN HANGİ ALANLARA GÖRE SECECEĞİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|