| Forum
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
1 hafta eklediğim konuya cevap hala beklıyorum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
GriMedya
![]() |
öncelikle sabrın için teşekkür ederim. ama bu forumda şöyle bir durum var herkes kullanıcı,
ve işleri var. İşlerinden vakit ayrıdıkça sorulara cevap yazıyorlar. 1 ay sonra sende kullandığın mağazayı çok iyi yönetecek hale gelirsin. İnşallah vakit ayırır sende diğerlerine cevap yazar hale gelirsin. vakit bulursam sorularına bakıp cevaplayacağım Ayrıca : Toplam açtığın konu : 8 (1 tanesi de şikayet ) Cevap verilen : 3 ( Benim en son verdiğim cevaplar hariç ) Kendi çözdüğün : 1 Cevap verilmeyen : 3 ( cevap verenlere de bi sağol bile dememişsin ) Çözülmeyen sorunun : 1 ------------------------------------------- Şikayet dahil Benim sonradan cevapladıklarım 2 İsyan çıkaracak bi durum yok yani |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
şimdi diyorsun ya sağol bile dememişsin hiç biri işime yaramadığı icin sağol demedim .
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Slm arkadaşlar bu forumda paylaşım içindeyiz elimizden geldiği kadar yardımlaşma içindeyiz. Tansiyonu çıkamaya gerek yok .
Destek verende,vermeyende sağolsun Özlü sözler : '' Bir el tut ki, o da seni tutsun '' - '' Çabuk parlayan çabuk söner '' - '' Bazen sesini duyurabilmen için susman gerekir '' |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
GriMedya
![]() |
Alıntı:
tansiyonluk bi durum yok korkma o beni anladı konuşuyoruz sadece Sen olaylara kendi açından baktığın için öyledir. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
TEŞEKKÜRLER . ![]() |
|