| Forum
|
|
#1 |
|
Cs-Cart Uzmanı
|
CS_CART 1,3.,5 + ve CS_CART 2,07 + için kullanabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Slm vermiş olduğunuz kodlar için teşekkürler .. Açıklamayı okudum başaramadım ..Hazır halde Htaccess dosyası verirseniz ve diğer işlemleri de nasıl yapılacağını açıklayıcı ( anlayabileceğiniz ve Türkçe dil ) memnun olurum . İyi çalışmalar diler .sayğılarımla....
( Kullandığım cs cart ver 2.0.11 ) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
bu vermiş olduğunuz automark ne işe yarar acaba
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
Merhaba
Modül otomatik filigran oluşturmaktadır. Modül sadece 2.0.7 versyonunu desteklemektedir. 2.0.11 ve 12 versyonlarında çalışmamaktadır. (11 ve 12 de deninmiştir Sonuç olumsuz) Filigran nın açıklaması kısaca; Yüklediğiniz resimlerin üzerine otomatik olarak markanızın amblemi veya yazısını koyar. Örnek Olarak aşağıda Beka Bisiklet Filigrandır. Bunu isteidğiniz yazı biçimnde ve isteidğiniz yere otomatik olarak yerleştirebilirsiniz. ![]() Kurulum Olarakta aşağıdaki basamakları takip ediniz.. .htaccess Dosyasını açınız (Bazı Serverlarda Gizlidir Görülmez.) Aşağıdaki Kodu Bulunuz PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
watermark.php watermark.png empty.png (İçinde yoktur kendiniz oluşturunuz.) Kendi Markanızın amblemini watermark.png olarak kaydediniz ve ana dizine atınız |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Ben başaramadım ,
ne işe yarara gelince 1 - Firmanızı logosu ürün üzerinde gözüküyor . 2 - Firmanızın logosu olduğundan ürünün resimini kopyalacak sahsın işine aramıyor . Benim bildiğim bu kodları yapınca tüm ürün resimlerinde otomatik logonuz çıkıyor. İsterseniz ürün resimlerini yüklemeden aşağıdaki verilen proğramlarla da ürün resimlerini tek tek hazırlayabilirsiniz . Watermark creator Real Estate edition Batch Watermark Creator vs diğer yazılımlar ( yazı ve logo ile lisans yaratma ) Ürün resimleri firmanız tarafında hazırlandığını anlamındadır . Sayğılarımla... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
2.0.12 kullanıyorum bunu kullanma imkanım yokmudur ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Slm , Cs cart ver 2.0.12 AutoMark kodları hayırlısı ile düzenlenir , biraz hazıra konmak gibi . Yazılmazsa da çözümü . Çok istiyorsan benim gibi . Manual olarak Watermark creator Real Estate edition , Batch Watermark Creator vs diğer yazılımlarla biraz uğraşarak ( tek tek ) daha güzelini yapabilirsin .. Batch Watermark Creator düzenleme yapılmış ürün resmi ektedir .Sayğılar. Konu store tarafından (07.02.2010 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|