| Forum
|
|
#1 |
|
Member
![]() |
2 aydır kişisel gelişimimi, kimseyle paylaşmadım, öğrendiğim şeyleri sır gibi sakladım, elime ne geçti? KOCA BİR HİÇ...! Dün çokca düşündüm taşındım, ilmin ne kadar olursa olsun halkınla paylaşmadıkça hiç bir işe yaramaz senle birlikte toprak olur gider bugun TÜRKİYE gelişmiyorsa kendisini bir şey bildiğini zanledip ahmak alimler yüzünden gelişmiyor evet arkadaşlar az çok webmasterlığım var bütün bildiklerimi paylaşmaya karar verdim ALLAH şahit olsun bugune kadar ufacık kodları koca rakamlara satanlardan bizi korusun, eğer benim gibi düşünen arkadaşlar varsa korkmasın açıkca ne biliyosa paylaşsın paylaşılmayan bilgi ahmaklıktır , cahilliktir, öğretici olmak varken paracı olmak nedir? evet arkadaşlar cs-cart için orjinal lisans aldım türkiyeden türk kazansın dedim güvendim ve kazıklandım ama bunun suçu bende kimsede değil, bundan sonra her saat ne öğrendiysem küçük büyük demeden Türkiyeyle bedava paylaşmaya hazırım, paylaştığım bilgiler web sitesi yapmaya yönelik olacak güvenlik için yaptığım siteleri burda söylemeyi düşünmüyorum beni tanıyan tanır, tek istediğim ahmak alimlerden bu birşeyler öğrenmek isteyen halk kurtulsun artık, kendi işini kendi yapabilsin...
Konu emir tarafından (27.05.2008 Saat 09:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
allah razı olsun senin gibilerden
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
![]() |
ecmain cümlemizden kardeşim bu duan için sana bir kod vermek istiyorum cs-cartın komple sağ kliğini kesmek istermisin yani siteni kimse kopyalamasın yazıları seçemesin resimleri indiremesin ? bunu isterdin değilmi bak bu modülü TÜRKİYE'DEKİ BAZI AHMAK ALİMLER BÖBÜRLENE BÖBÜRLENE BELKİ 50 YTL DEN SATAR ne dersin? ister inan ister inanma ben 3 gün deneme yanılma yoluyla bunu başardım önce googleye girdim şunu yazdım sağ kilik kes bi sürü java kodları geldi ama nafile cs-cart hep hata verdi ALLAHa dua ettim bana yardım etmesi için ve bana yardım etti tamamen sitenin heryerinin kopyalanmasını kesmek için şu kod parçacıklarını varya değersiz kod parçacıklarını karşıma çıkardı ve hatasız bir şekilde heryerinin sağ kiliği kesildi buyur kurban olduğum al paylaşıyorum ben çok aradım sen arama neyi nereye koyacağımıda bilmiyordum şimdi tek yapman gereken şu insandan paradan çok değersiz kod parçacıklarını
<body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false"> skins/kullandığın templatenin adı(örneğin basic)/customer/index.tpl aç bunun içini ordaki bady tagına bunu yapıştırıp kaydet sonra siteye bi refres at bak bakalım tüm her yerde sağ kilik seçim vs. herşey nasıl kilitlenmiş gör öhü öhü öüh SİTE AÇACAM SAĞ KİLİK KESME MODU 50 YTL GEL VATANDAŞ GEL BANKA POSU 200 YTL emek var sonuçta değilmi? ama aaa HİÇ BİR ŞEY TÜRK HALKINDAN DAHA DEĞERLİ DEĞİL PARASI BATSIN MODÜLÜ BATSIN... DURUN DAHA BEDAVA BANKA POSLARI GELİYORRRR.... GELİYOOOO BOMBALAR Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? Konu emir tarafından (27.05.2008 Saat 09:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
valla emir hocam seni çok kızdırmışlar ama ne desen haklısın, insanlar paylaşımcı değiller, yada paylaşım denince hemen akıllara maddiyat geliyor,
bende cs-cart lisanslı kullanıcıyım, sitem aylardır bir türlü bitmedi bitemedi, destek vs. hiçbir şey yok, bildiğim bir tek bu fortum var bu forumdada, çok fazla eksiklik var, yani yeterli gelmiyor bahsettiğiniz gibi ufacık tefecik 2 satır koda dünyanın parasını istiyor millet; örnek ( hemen al modülü, döviz modülü, sanal pos modülü, 3d sanal pos modülü, penta entegrasyon programı) vs. gidiyor cs-cart 'ın her tarafı eksiklerle dolu, ekle ekle bitmiyor emir kardeşim paylaşımlarını bekliyoruz! teşekkürler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
![]() |
siteyi açmanda yardımcı olabilirim takıldığın yerleri bana sor fakat html bilgin biraz varsa işler kolaylaşacak
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
![]() |
emır yaptıgın yardımlar ıcın tesekkur ederız. devamınıda beklıyoruz. benım ıstedıgım eger mumkunse farklı fiyat gırıslerını yapabılcegımız bır modul varmı yanı urunlerı $ € ytl olarak. ayrıca sanırım bır arkadas yapmıs odeme kısmında otomatık olarak para bırımını ytl ye cevıren bır modul bu konuda yardımcı olabılırmısın. sımdıden tesekkur ederım yardımlarınız ıcın
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Member
![]() |
Alıntı:
Öncelikle ödeme kısmına geldiğinde eğer sanal postun varsa muhakkak YTL bazından ödemeyi banka otomatik alacaktır merak etme niçin çünkü bütün bankaların sanal pos modülünde zorla YTL bazında ödeme alıyolar kanıtınıda bankanın bana gönderdiği orjinal kodda gösterebilirim verdiğim akbank sanal posu incelersen para birimi 949 olarak belirlenmiştir buda YTL'ye karşılık geliyor sen dolar olarakta satsan banka YTL olarak çekecektir. bu modül banka sanal posunda mevcut ödeme için ayrıca bir modüle ihtiyaç yok öbür anlattığını şimdi tam olarak kavrayamadım ama yapılmaz şeyler değildir elbet bir php kodu vardır ben uzman php coderi değilim ama uzman php coder çevrem var ve bunuda bedava yaparlar rica edersem ki ben bu dediğini müsait bir zamanda mühendis çevreden yardım alarak yaptırırım ama şimdi değil onların müsait olduğu bir vakit o zamanda burda yayınlarım bu sorunda bölece çözülmüş olur |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
![]() |
Alıntı:
Bunun iin sana yardımcı olurum lakin bu emek teşekkürle ödenecek bir emek değildir. ilgilenirsen bana PM (özel mesaj) at konuşalım! |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Member
![]() |
Alıntı:
|