| Forum
|
|
#11 |
|
Junior Member
![]() |
SEO'nun aktif olması için sunucunuzun LINUX tabanlı olması lazım
[ Cs-Cart zaten .php. Başka yerde çalışmaz Diyecek sazanlar için : ] Ben kendi windows serverima kurdum. sistem çok iyi sadece SEO çalışmıyor. Bunun için bir eklenti hiç bir sistem için bulamadım. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
![]() |
Yarım yamalak bilgi veriyorsunuz işlemler nasıl gerçekleşiyor daha sonraki aşamalarda neler oluyor hiç bir bilgi vermiyorsunuz ip ucu verir gibi yayınlıyorsunuz lütfen detaylı bilgi veriniz insanlar her noktayı çözemeyebilirler.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
![]() |
seo yaptığımızda linklerde türkçe karakter sorunu var
![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Junior Member
![]() |
Alıntı:
Hocam. tamamdır. Oldu. Allah Razı olsun. Yalnız herkesin yanlış yaptığı bir şey var. mesela benim sie adresim Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? alışveriş sistemini satis diye bir klasöröre koydum. htaccess dosyasında RewriteBase /satis gibi olacak. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Member
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
![]() |
benim adminde modullerde seo yok nasıl yapcağız günlerdir bununla uğraşıyorum ama hala çözemedim permalink olayını biri yardımcı olursa çok sevinirim..
teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Junior Member
![]() |
ayrıca linuxda kurulu winsowsda değil lütfen birisi konuya el atsın bizde bu sorunu çözümleyelim..
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Junior Member
![]() |
Cs-Cart 1.3.5sp3 versiyonunu kullanıyorum ve bende html katalog diye birşey yok
versiyona özgü mü kurulmamışmıdr ? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Junior Member
![]() |
cs cart 1.3.5 de cs cart 2,0 a göre daha basit kurcala muhakkak bulursun.
Cs cart 2.0.11 lisanslı kullanmaktayım seoyu tam olarak nasıl kurarım adım adım açıklayabilirmisiniz_hep yazılmış çizilmiş bazı şeyler ama tam anlamıyla düzgün bir açıklama yapılmamış bilgilendirirseniz sevinirim. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|