| Forum
|
|
#1 |
|
GriMedya
![]() |
Merhaba;
Bu gün CS-Cart kullanıcılarına güzel bi haber vermek istedim, Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? tarafından hazırlanan Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? Ticari set Entegrasyonu çalışmalarımız başlamıştır. ExaPlus Nedir ? Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? işletmeniz için gerekebilecek Fatura, Stok, Cari Hesap, Cek, Senet, Sipariş ve Teklif takibi yapabilen benim tabirim ile " Muhasebecinin değil, Patronun kullanacağı bir program " öncelikle programda hesap planı yok bilgi veriyim ayrıca barkod desteği, etiket yazdırma, (EXAPos modülü ile birlikte ) Hızlı satış gibi bir çok özelliği var. Neden EXAPlus ? Neden EXAPlus sorusuna alışagelmiş palavralarla süslemek istemiyorum demo sunu kullanın bana hak vereceksiniz. Ayrıca benim için neden Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? diye soracak olursanız, Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ? un yapımcısını tanıyorum yani hem CS-Cart ın motorundan anlıyorum, Hemde EXAPlus programınının geliştirilmesinde elimden geldiği kadar katkıda bulunuyorum, anlayacağınız elimizde yağ var, şeker var, un var sadece helva yapmak kalıyor. Ne Zaman Entegre olacak ? Daha öncede söylediğim gibi entegasyon çalışmaları için prensipte karar alındı ve ilk planda fatura entegrasyonu yapılmasına karar verildi. Kısa sürede çalışmalarımız sonlandırıp mağazadan yapılan alışverişlerin faturalarını 1 tuşa basarak yazıcınızdan yazdıracak ön entegrasyonlarımız yine bu siteden duyurulacaktır. Ne Faydası Olacak ? İlk planda seçtiğiniz faturalarınızı yazıcıdan çıkartabilmeniz için sistemi ayarlayacağız ilerleyen zamanlarda ürün ekleme, silme, sipariş takibi, kargo etiketleri hazırlama, işlemlerinide entegre etmeyi planlıyoruz. Böylelikle işlerinizde daha fazla zaman ve daha az işgüçü harcamanızı sağlayacağız. Ayrıca halen planlama aşamasında olan yedekleme ve geri yükleme sistemlerimizde yakında buradan duyuracağım. İyi Çalışmalar Aykut ARDIÇ GriMedya 0 212 864 0980 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Slm Öncelikle sağlık , hayırlı çalışmalar dilerim . hizmetlerinizin devamını diliyorum.
sayğılarımla.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
![]() |
Wear Great High HeelsContinue walking back and forth across the room, turning different directions, and stopping without wobbling on your Link Görüntüleyemezsiniz Üye Olmanız Gerekiyor ?. Once you're comfortable with this, try the same thing on different floor surfaces, and remember to start off slowly with each one. ishiner
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|