| Forum
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Merhaba
Dinamik Ürün Arama Modülünü sizlerle paylaşmak istedim. CS Otomatik öner modülü-Cart sitenize içinde ürün arama fonksiyonu kullanılabilirliği artıran ve müşterilerine türü sadece birkaç karakter sağlar. Öğeleri arama ölçütleriyle eşleşen, hızlı bir listesini görmek için tasarlanmıştır. Modül hızla sitesi sayfası yeniden yüklemeden arama kutusunun altında arama sonuçları yüklemek için AJAX teknolojisini kullanır. Eğer mağaza size Otomatik başka bir yer olarak modülü CS cart 'temel' deri-Cart için tasarlanmıştır içine açılan önerileri taşımak gerekebilir özel bir tasarımı var. Dosyaları Kullandığınız tema klasörüne aşağıdaki çizelge gibi kopyalamanız gerekektedir. cscart_dir / skins / your_skin / müşteri / addons / autosuggest / styles.css Not: Gerçek değerleri ile styles.css dosyayı bulmak için cscart_dir ve your_skin değiştirmeniz gerekir. Ekran Görüntüleri ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Merhaba Bertan İlhan
Dinamik Ürün Arama Modülünü bizlerle paylaştığınız için teşekkürler . Bu arama sayfasını resimli ve açıklamalı hale nasıl getirebiliriz . Saygılarımla ... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
![]() |
Alıntı:
Bahsettiğiniz Paket Profesyonal Pakettir ve Ücretli satılmaktadır. Yakında Foruma sunacağım. Ek olarak Fiyatta eklenebilir.. Ekran Görüntüsü ![]() Konu Bertan İlhan tarafından (02.02.2010 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
merhaba ben yaptım ama bir sorun var liste aşağıdaki menuyu kaydırıyor ama senin yaptığında olmuyor yardımcı olabilirmisin
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
![]() |
Bu Cs-Cartın en sevmediğim zöelliği herkes bişeyler yapıyo ama para kazanma çabasıyla yapıyor paylaşımcı bir ruhu yok..
en küçük bişeyi bile para için yapıyorsunuz. Zaten yapmışsın bunu özel bi çaba harcamıyosunki. Xoops Türkiye Destek Sitesi : Xoops Turkey buraya bi girinde paylaşım görün. Günlerce çeviri yapıyoruz hiç bir menfaat beklemeden paylaşıyoruz. Şu cs-cartın full çevirisini istedim lisansı benden alırsanız veririm cevap bu ![]() Ana siteden alırımda gene Türklerden almam bunun lisansını.. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
![]() |
Alıntı:
İyi de Konu ile Ne alakası var Bedava Paylaşım istiyorsan Oscommerce kullan.. Yaptığınız terbiyesizlikten başka birşey değil.. Lüten yazım tarızınıza dikkat edin ve Konuyu dağıtmayın.. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
![]() |
Selam, dinamik arama kurulumu için örnek gösterim yapabilirmisiniz,
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Junior Member
![]() |
Alıntı:
![]() Neyse Dinamik ürün arama için .:: Hemen Kitap ::. adresine bakabilirsin. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|