| Forum
|
|
#1 |
|
GriMedya
![]() |
Merhaba ;
Sizlere daha iyi hizmet vermek gayreti ile bu günden itibaren cs-cart yetkili satıcısı olduk. Hepimize hayırlı uğuru olması dileği ile Aykut ARDIÇ GriMedya 0 212 864 0980 aykut@grimedya.com |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Slm Hayırlı olsun . GriMedya hizmetlerinin devamını diler , hayırlı işler dilerim .Sayğılarımla... http://www.cs-cart.com/resellers.html Konu store tarafından (04.02.2010 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cs-Cart Uzmanı
![]() |
Hayırlı Olsun.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Slm ardx Administrator tekrar hayırlı olsun . Satış ve tanıtım web sayfanızı sabirsizlikla bekliyorum . GRİ MEDYA hizmetleri sadece cs cart bayisi olmadığını
ve diğer hizmetlerinde verilmesini istiyorum . Sayğılarımı sunar . Sağlıklı bir yaşam , hayırlısı ile çalışmalarınızın devamını dilerim . |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
The sole
At address it really does inspire confidence, with a simple white alignment aid drawing the eye to the back of the ball ishiner. The moody black carbon and silver finish looks fantastic, while the bevelled edges of the discount golf clubs sole will certainly let the more accomplished player know that a degree of workability has not been left on the cutting room floor |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|