Geri git   Cs-Cart Türkiye Destek Forum > Cs-Cart 1.3.x > Cs-Cart 1.3 Modüller

Seçenekler Translate Stil
Alt 30.06.2010, 15:01   #21
Junior Member

ercanguzel is on a distinguished road

Alıntı:
emir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben teşekkür ederim. Arkadaşlar hangi banka olursa olsun korkmayın boşuna bu pos modüllerine 200 YTl vs. vermeyin bütün bankalar EST firmasıyla çalışmakta posu hangi bankadan alırsanız alın size banka değil EST mesaj atıyor ve tüm kurulumda EST firması size yardımcı olmakla birlikte üstelik hem asp hemde php olarak hazır kodları zaten yolluyor, bizim bazı türk koder arkadaşlarda onların gönderdikleri kodları şifreleyip millete gagalıyolar işte bütün emekleri bu

ben hayrıma herkese kurarım kuramayan bana ulaşsın
Bak güzel kardeşim senin bu söylediklerin çok saçma sanal pos kod örneklerini banka sana yolluyor ama bunlar genel örnekleme cs-cart yada başka bir sisteme entegre edebilirsin oda senin kodlamadaki maharetine kalıyor ha unutmadan kodları şifreleme işine gelince bu senin hiç birşey bilmediğini ortaya koyuyor o güvenlik için gerekli olan bir önşart sen açık kod sistemi ile sanal pos kodlada görelim neler oluyor. O senin dediğin gazoz ağacı oda bizim burada yetişmiyor. Laf olsun torba dolsun diye gelipte burada saçmalama
ercanguzel isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 14.07.2010, 11:00   #22
Junior Member

kabasakal41 is on a distinguished road

Arkadaşlar bu linkleri üye olduğum ve giriş yaptığım halde göremiyorum.Üye olmadan göremezsiniz diyor.Yardımcı olabilecek kimse yok mu sayın site yetkilileri yardımcı olursanız sevinirim.
kabasakal41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 23.08.2010, 22:30   #23
Junior Member

onurist is on a distinguished road

bu ne ya üye olduğum halde linki göremiyorum
onurist isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)

Seçenekler
Stil